Om IDEALservice

IDEALservice blev grundlagt i 2005 og drives af ildsjæle. I relationer mellem mennesker og mellem virksomheder kræves der mere end blot god kemi – der kræves også tillid, engagement, fleksibilitet og nytænkning.

Oplevelsen lever i detaljer og tilliden – IDEALservice

Vores kollegaer er for os det vigtigste aktiv og de er langt vigtigere end bygninger, maskiner og teknologi. Vi arbejder og drives sammen som et team, vi har fokus på uddannelse og træning – hvilket vi mener giver os de værktøjer, der skal til for,at vi kan udvikle os personligt. Vi gør os store anstrengelser for at tiltrække og fastholde gode medarbejdere, det gør vi ved, at have et tæt forhold til hinanden – socialt som professionelt.

Ledelsen hos os er udformet med fokus på en flad organisationsstruktur. Vores ledelse har det overordnede ansvar for, at vi altid er på vej i den rigtige retning. Ordet professionalisme er drivkraften bag ledelsen og der udføres altid rettidig betaling, rettidig lønninger og respektive regnskaber. Det er ledelsen, der sammensætter de teams som løser vores opgaver for kunderne.

“Fokusér på de vigtige ting i livet, lad os skabe mere tid til dig og familien, så I kan gøre dét der betyder noget for jer.”

Martin Kampff
Stifter af IDEALservice

Tillid, engagement, fleksibilitet og nytænkning – alle er de nøgleordene i samarbejdet med vores kunder.

IDEALservice er en service virksomhed, der har specialiseret sig inden for privat rengøring. Firmaet blev grundlagt i 2005 og drives af ildsjæle.

N

Enhed

Vi arbejder ud fra et holistisk synspunkt, der har til hensigt at skabe sammenhængende løsninger for kunden.

N

Enkelhed

Vi arbejder i et enkelt miljø, det har vi til hensigt at afspejle i vor ydelser, hvilket giver kunden en enkel og entydig løsning.

N

Engagement

Vi tager ansvar og er omhyggelige, vi har stor kompetence og erfaring, vi er ildsjæle der drives af at leverer services af høj kvalitet, der giver tilfredse og glade kunder.