Privatrengøring med en opgavebaseret tilgang, der giver samme resultat hver gang

Særlig opgaver og unikke øjeblikke

Større middage, konfirmationer, bryllup, jul, nytår, fødselsdagsfester eller andre vigtige begivenheder kræver altid en helt særlig opmærksomhed.
At skulle organisere disse begivenheder vil selvfølgelig holde dig så travlt optaget, at du bare ikke har tid til, at rengøre hele hjemmet op til at gæsterne skal besøge det.

Det er her, vi kommer ind.
IDEALservice tilbyder unikke og begivenhedsorienterede rengøringer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid.

Ring eller skriv til os ved én af ​​de følgende særlige øjeblikke:

Uanset hvilken type specialrengøring du har brug for, kan du kontakte os hos IDEALservice, så vi kan hjælpe dig.

Worry Free Guarantee – Hvis ikke du er helt tilfreds med vores arbejde, skal du bare give os besked inden for 24 timer, så vender vi gerne tilbage for at rette op på det.

Støttet af mere end ét helt årti med tillid og erfaring
Hvis det er første gang, eller hvis du har haft dårlige erfaringer med privatrengøring før, så er det ikke helt let at invitere et rengøringsfirma ind i dit hjem.

I mere end 15 år har vi arbejdet hårdt for, at kunne modtage vores kunders tillid. Det har vi gjort ved at leve op til det vi siger – hver gang.

Flyttestress og flytte rod – bare rolig, dén klare vi også
At flytte er er stressende nok i sig selv. IDEALservice kan her være behjælpelige, ved at fjerne noget af stressen ved også at skulle rengøre hjemmet – én sidste gang.

Det sidste man har overskud til at bekymre sig om, i en sådan situation, er at skulle rengøre dit hjem eller din lejlighed og fremstille det flot og smukt til de næste ejere eller lejere.
– Vi leverer grundige ind- og udflytning tjenester, som giver dig mulighed for at fokusere på det, der betyder mest – dit nye hjem.

Vores veluddannede og passionerede team vil ikke efterlade noget hjørne af dit hjem eller din lejlighed uberørt. Med avancerede teknikker og processer får vi dit rum til at se bedre ud, end da du i tidenes morgen, flyttede ind.

Løsninger til hver en tommer af dit hjem
Hvert værelse i dit hjem er ulig det næste, hvilket betyder, at hvert værelse har forskellige rengøringskrav. Køkkenet har andre behov end dit soveværelse, og din kælder har et helt andet behov, og sådan fortsætter det fra rum til rum.

Jeg vil gerne minimere stressen og fokuserer på det vigtigste

Skab overskud med frigivet tid

Kundetilfredshed er vores mål nummer et

Som et professionelt rengøringsfirma håndterer vores personale på kontoret alle papirer og dokumenter vi enten sammen har lavet, eller du har sendt os, så du ikke behøver at holde styr på det formelle.

Vores team som rengøre dit hjem, vil altid til slut, gennemgå hele dit hjem endnu engang, for at sikre at alt er klaret til den mindste detalje.

Vi vil også løbende have dialog med dig, så vi også sikre at du er glad og tilfreds.

Læs mere om vores Worry Free Guarantee her

Afspil video

Lyt ikke bare til os, lyt også til vores kunder