Privatrengøring med en opgavebaseret tilgang, der giver samme resultat hver gang

Skræddersyet løsning
- fordi ikke ét hjem er ens

Vi kombinerer dine behov og ønsker med vores gennemtestede rengøringsmetoder til at lave din helt egen rengøringsplan, som vi følger hver gang. I modsætning til andre rengøringsfirmaer har vi rengørings- og levering checklister for hvert værelse vi servicerer. Vi bruger altid disse til at sikre, at intet hjørne efterlades uberørt – hver gang.

Vi ved, at der ikke er to hjem, der er ens. Derfor er enhver rengøring af hjemmet, forskellig tilpasset, fra den anden.

Hos IDEALservice tager vi os tid til at lytte og forstå dine behov.

Når du anmoder om et gratis estimat, eller som vi kalder det i branchen: en besigtigelse, vil en af vores ekspert repræsentanter komme ud til dig, og sammen med dig fremstille et tilpasset rengøringsprogram, som passer til både din livsstil og dit budget.

Hvis du nogensinde har bekymringer eller har brug for at foretage ændringer i din service, er vores venlige personale kun et telefonopkald væk.

Stol på teamet, der:

Tid er den største valuta

Ryddelige løsninger til hele dit hjem

Tænk engang, at komme hjem til et skinnende og velduftende hjem – hver gang: uden at du behøver at løfte en finger, støve en overflade af eller tilslutte et enkelt vakuum, for at få det rent. – Det giver os alle en helt vidunderlig følelse. IDEALservice er et betroet navn inden for rengøring af hjemmet, som har rengjort og energiseret hjemmet i over 15 år.

Vores tilpassede rengøringer er designet til at passe til det uforudsigelige liv – for sådan er det bare nogen gange. Vi kan ikke altid regne med skeamet eller hverdagen.
Når tilværelsen skulle vise sig at blive hektisk, vil du med god ro i maven, vide at dit husarbejde ikke bliver ignoreret, og at du altid kan vende hjem til et rent og behageligt frirum.

Din beskyttelse er vores højeste prioritet

Vi forstår, at dit hjem er en af ​​dine største investeringer og rummer nogle af dine mest værdifulde ejendele. Vi behandler dit hjem, din nøgle og dine personlige ejendele med den største opmærksomhed og respekt. Når du inviterer os ind i dit hjem, kan du føle dig tryg ved din beslutning.

Hvis du ikke er hjemme under rengøringen beskytter vi altid din nøgle.
Alle vores teammedlemmer gennemgår en omfattende baggrundsundersøgelse, så du kan have ro i sindet, når du åbner dit hjem for vores team.

IDEALservice er bundet og forsikret, og vores dækning omfatter erstatningsansvar og arbejdstager erstatning. Hvis der skulle ske den mindste hændelse, er du altid fuldt beskyttet.

Hvert år stoler tusinder af vores kunder på, at vores teammedlemmer tager sig af deres hjem mens de er væk – med deres ejendom, deres kæledyr og hjemmets sikkerhed.

Praktiske tjenester til lejere og udlejere

Uanset om du er en lejer, der forsøger at få dit depositum tilbage eller en udlejer, der hurtigt vil have en ny lejer ind en ledig ejendom, så er IDEALservice klar til at hjælpe dig på vej: Vi går ud over rampen for, hvad der forventes: vi kommer dybt ind i hjørnerne for at befri hjemmet for alt støv og snavs. Vi renser indersiden af ​​komfurer og dit køleskab for at komme den gamle madlugt til livs.

Indeklima – dét har vi også tænkt på

Hos IDEALservice er vores hovedprioritet at skabe et rent og sundt miljø i vores kunders hjem. Med vores mere end 15 års erfaring i branchen bruger vores uddannede rengøringspersonale avancerede teknikker og processer for at sikre, at alt efterlades rent og pænt.
– Og med vores miljøvenlige produkter, tænker vi også på naturen og dig, som forsat, skal bo i hjemmet

Når situationer kræver øget opmærksomhed på desinfektion, bruger vi forbedrede desinfektionsmetoder på de hårde overflader i dit hjem. Dette vil hjælpe med at sikre dit og dine kæres velbefindende – fordi det nedbryder nye patogener på overflader, som i, i hustanden rører ved hele dagen.

Vores desinfektionsmidler er i topkvalitet og er fra de førende rengøring-udbydere og vi benytter os kun af de bedste produkter i klassen. Vores rengøringsteam bruger udelukkende produkter, som vi hos IDEALservice, kender rigtig godt til. Det gør vi for at sikre, at fokusområder i dit hjem får en komplet desinfektions behandling.

Nogle eksempler på berøringsflader omfatter:

Undersøgelser mange gange har vist, at desinfektion af hyppige berøringsflader kan forhindre infektioner.

Støttet af vores tilfredshedsgaranti

Med start tilbage i 2005, hvor vi dengang servicerede klinikker og specialinstitutioner for handicappede børn, har vores dedikerede team siden 2010 primært leveret enestående rengøringsservices til hjem i Nordsjælland og det centrale Storkøbenhavn.

Vi tilbringer utallige timer hvert år i hjem rundt om i disse områder, og de mange timer har givet os vores erfaring og har forberedt os på rum af enhver art, og givet os mulighed for at udvikle avancerede teknikker og processer. Teknikker og processer som leverer uovertrufne resultater. Vi støtter stolt vores detaljerede rengøringstjenester med vores ‘Worry Free Guarantee’.

Kort fortalt: hvis du ikke skulle være tilfreds med vores resultater, og lader os vide det inden for 24 timer, så sørger vi for at rette op på det. Gratis.

Rengøring af forskellige dele af dit hjem

IDEALservice er fleksible med hensyn, til at passe på dit hjem.
Selvom vi foreslår at planlægge regelmæssige besøg fra vores team, for at opretholde et konsekvent rent miljø, tilbyder vi gerne engangs rengøringstjenester til når eksempelvis forventer et større selskab, afholder en et arrangement eller bare har brug for lejlighedsvis rengøring af hjemmet.

Indhendt dit tilbud lige her

Her er en oversigt over vores “Hverdags” og “Særlig opmærksomhed” tjekliste for alle grundlæggende værelser:

Grundlæggende værelser: stuer og soveværelser

Vi støver alle overflader af, såsom vindueskarme, hængende lys, billedrammer, møbler og fodlister. Vi afslutter med en grundig støvsugning. I soveværelser har vi også mulighed for at støvsuge sengen og andet, der måtte trænge til en omgang.

Hverdags-procedure, som gøres ved hvert eneste besøg:

Særlige opmærksomheds procedurer:

I stedet for kun at tørre støv af, vasker vi og vådtørrer ting såsom lofts ventilatorer, hængende lysarmaturer, ventilationsåbninger, dørkarme, fodlister, persienner og møbler. Vi støvsuger også toppen af ​​gardinerne.

Badeværelser

Med vores rengøring af badeværelser starter vi med at støve grundigt af, for at fjerne spindelvæv og snavs. Derefter tørrer vi vandhaner, spejle, dørhåndtag, bordplader og badekabiner/badekar. Vi renser også toiletter og rengør brusevægge og klinker.

Køkken og vaske-rum

Vores rengøringsproces for køkkener og vaskerum er relativt ens. Vi lægger stor kærlighed i rummet, fordi vi ved at køkkenet oftest er hjertet i hjemmet.

Vi begynder med at tørre alle apparater og bordplader af. Derefter renser vi komfuret og indersiden og ydersiden af ​​mikrobølgeovnen og alle andre apparater.

Ved rengøring af vaskerum aftørrer vi alle overflader, bordplader og skabe, for at fjerne snavs og støv. Vi støvsuger eller tørrer også gulvet for at efterlade det skinnende og snavs frit.

Vægvask

Du kan ikke altid undgå pletter og mærker på dine vægge, især når børn eller kæledyr er i nærheden. Efter en besigtigelse kan vi vurdere om vi skal rengøre væggene i alle rum i hjemmet fra top til bund, eller om der er tale om et enkelt rum.

Skab rengøring og organisering

Vi har specialiseret os i rengøring og indretning af indvendige skabe for at hjælpe dig med at vedligeholde dit hjem maksimalt. Også dér hvor øjet ikke hviler hele tiden. Alt tæller hos os.

Vi kommer altid ind i krogene, skabene og andre ofte let oversete steder.

Afspil video

Lyt ikke bare til os, lyt også til vores kunder